Всички категории

За поръчки: 0877 050 915

Мобилни осветителни кули


Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)

Atlas Copco HiLight Z3+

Компактният HiLight Z3 + се захранва от литиево-йонна батерия и осигурява подобрено осветление за вашия строителен обект, събития на открито или индустриални зони. Предлага продължителност на работа до 32 часа с удължен експлоатационен живот. Безшумн..

text_instock

text_instock

Atlas Copco HiLight E3+

HiLight E3+ е електрическа осветителна кула. Обновеният HiLight E3+ работи надеждно при най-взискателните условия на строителни площадки, събития на открито и временни инсталации за обществени места. Лесно се включва във всеки източник на енергия, вк..

text_instock

ATLAS COPCO HILIGHT V2+

Тези електрически осветителни кули осигуряват гъвкави възможности за осветление в широк спектър. HiLight V2+ е произведена със здрава стоманена рамка.Технически данни:- Осветена площ :                 2000..

text_instock

ATLAS COPCO HILIGHT V3+

Тези електрически осветителни кули осигуряват гъвкави възможности за осветление в широк спектър. HiLight V3+ е произведена със здрава стоманена рамка.Технически данни:- Осветена площ :                 2500..

text_instock

ATLAS COPCO HILIGHT P2+

Доставя се със специална оптика за осветление, покрита с интегриран полиетиленов корпус. Можете да бъдете сигурни, че няма да има изгаряне във външна среда и е с по-дълъг живот. Оборудвана е с уникален прожектор, който разпространява светлината 360 г..

text_instock

Atlas Copco

Atlas Copco HiLight B5+

Обновената ултра тиха LED осветителна кула HiLight B5+ е проектиран така, че да се вижда и да не се чува, като същевременно гарантира максимална безопасност на обекта. Нивото на шума е 55 dB, обновената версия на осветителната кула HiLight B5+ е..

text_instock

ATLAS COPCO HiLight V4W

HiLight V4W предлага най-доброто изпълнение на висока надморска височина и в най-екстремните среди благодарение на своя 8 kW двигател. По-големият резервоар за гориво и ниският разход на гориво позволява по-дълго време за работа до зареждане. Ha..

text_instock

ATLAS COPCO HiLight V4

HiLight V4 включва HardHat® като стандарт, който осигурява максимална защита на вътрешните части. Това е от гамата осветителни кули, която е идеална за множество приложения - за отдаване под наем и осигурява лесно транспортиране. Разширените фун..

text_instock

Atlas Copco HiLight V5+

HiLight V5+ включва HardHat® като стандарт, който осигурява максимална защита на вътрешните части. Това е от гамата осветителни кули, която е идеална за множество приложения - за отдаване под наем и осигурява лесно транспортиране. Разширените фу..

text_instock

Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
Sola
AtlasCopco
Decor
Triuso
MatelMaster
Brinkmann
PFT
Putzmeister
Geo Fennel
Ronix